ajtószigetelés

Utólagos ajtószigetelés Svéd nútmarásos módszerrel, szilikon tömítőanyaggal szükség szerint ajtókefe, ajtóseprű vagy automata küszöb alkalmazásával. Az ajtószigetelés módszere lényegében ugyan az mint az ablakszigetelésé a különbség annyi, hogy az ajtóknál nem mindig van küszöb és ha nincs akkor alkalmazzuk az ajtó szigeteléshez jól bevált kiegészítőket az ajtókefét vagy az ajtóseprűt.

 

ajtószigetelés átlagos hővesztesége

A jobb oldalt található kis ábra szemlélteti lakásunk átlagos hőveszteségét, melyből a nyílászárók 30-40%-ot tesznek. Ezért megfontolandó  a szigetelés, mert így jelentős megtakarításhoz juthatunk. Az általunk végzett Svéd módszerrel a nyílászárók filtrációja szüntethető meg, de természetesen ha az ajtó beázik akkor is tudunk megoldást nyújtani.

ajtószigetelés filtráció

 

Az üveges ajtók szigetelését is elvégezzük szükség szerint az üvegeket korszerű hőszigetelt üvegre cseréljük. Teljes-körű üveges szolgáltatást nyújtunk. Nem kell külön szakembert hívnia az ajtószigetelést kompletten megoldjuk.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>